Posted on

Klassiska herraccessoarer

Det är inte många som tänker på att det är detaljerna som gör hela skillnaden i en outfit, det gäller både kvinnor och män. Med väl utvalda accessoarer kan du verkligen lyfta din stil till nästa nivå. För att kunna sticka ut i mängden ska du lägga minst lika mycket tid på att välja accessoarer som kläder. Att matcha olika accessoarer med skjortor är perfekt, speciellt om du bär skjortor till vardags. Om du vill investera i riktigt bra kvalitetsskjortor ska du kolla in Eton som har flera olika passformer och utföranden på sina skjortor. Det finns bland annat skjortor med unika detaljer. Du kan även välja skjortor med olika kragar och mönster för att kunna matcha med dina accessoarer.

Armband och klockor är riktiga klassiker

Det är många män som inte är riktigt bekväma med att bära accessoarer och smycken men det är värt att ge det en chans. Du ska inte vara rädd för att experimentera med olika accessoarer tills du hittar de som du tycker om och som passar din stil. Armband är ett klassiskt smycke och accessoar. Din personliga stil är avgörande för vilken typ av armband du ska satsa på. Ett armband ska vara en subtil detalj i din outfit. Om du bär kostym kan du satsa på ett armband i metall eller en silverkedja. Om du vill ha en mer avslappnad stil kan du bära ett läderarmband eller ett flätat sådant. Klockor är en klassisk accessoar som aldrig går ur tiden. Stilen på klockan du bär sätter tonaliteten för din stil. Det finns en mängd olika typer av klockor i alla prisklasser.

Ringar och bälten

Ringar är faktiskt en riktigt bra accessoar. De är många män som endast bär vigselringen men att ha en ring utan att vara gift är både snyggt och klassiskt. Ringen ska såklart matcha din stil i övrigt. Bälten är också en sådan där klassisk accessoar som aldrig är omodern. Investera i några fina kvalitetsbälten som du kan variera mellan. En tumregel som är bra att komma ihåg är att inte matcha brunt bälte med svarta skor. Dina klassiska accessoarer kan du matcha med det trenderna som är aktuella för tillfället.