Posted on

Smyckena som trendar i vinter

Vill du veta vilka smycken det är som trendar i vinter eller vill du bara få bättre koll på säsongens bästa smyckesval? Att bära smycken på vintern är lika vanligt som att bära dem på sommaren eller på hösten. Skillnaden ligger i smyckenas design.

Inför vintern 2022/2023 är det mängder med fina kedjor och ädelstenar som glittrar upp i mörkret. Fördelen med årens smyckestrender är att de passar utmärkt ihop med en snygg dunjacka dam som du kan handla online eller i butik. Kombinera dina smycken med en läcker dunjacka och du är redo för festliga tillställningar såväl som vardagligt arbete – samtidigt som du håller dig varm och skön när snö och blåst gör sig påmind.

Kedjor

I vinter är det helt klart kedjor vi vill se runt halsen på både män och kvinnor. Så kallade chunky chokers blev som mest populära under hösten 2022, men håller fortfarande i sig. Kedjor är dock inte något som vi bara ser runt halsen, utan även på kläder och handleder. Välj mellan ”klassiska” färger som silver och guld eller gå utanför boxen och välj kedjor i häftiga färger, t.ex. rosa, svart eller blått.

Ädelstenar

Är det något som verkligen är hett i vinter är det ädelstenar. Har du inte råd att köpa äkta stenar finns det mängder med fina budgetalternativ. Här är det ädelstenar i alla möjliga färger, men populärast har rosa, lila och grön blivit. Du kan med fördel ha ädelstenar runt halsen, i vackra berlocker eller på dina fingrar.

Budget & Lyx