Posted on

Gör fina smycken av dina bilder

Idag fotograferar vi mer än någonsin, samtidigt som vi troligen inte alls tittar på fotona lika många gånger som man gjorde förr i tiden. Tricket för att njuta av dina foton mer är att göra fotoprodukter av dem. En väldigt uppskattad fotoprodukt är fotosmycken.

Fotosmycken och fotoprodukter

Det finns idag många roliga fotoprodukter att välja mellan. T.ex. kan du inreda ett rum personligt med en fototapet, laga mat med ett fotoförkläde eller vila huvudet på en kudde med fotomotiv. Eller varför inte bära dina foton som fotosmycken? Ett fotosmycke kan göras av många olika typer av fotografier. Vill du ha en unik design på ditt smycke kan du välja ett naturmotiv eller något konstnärligt du själv fotograferat. Andra syften med smycken kan vara ett fint familjefoto att ge till mor- och farföräldrar, eller ett smycke till dig själv med ett foto på partner och/eller barn.

Smycken kan fås i form av berlocker att sätta på armband, halsband och örhängen i många olika designer och utföranden. Fotografier kan göras tydliga som gamla tiders berlocker där man öppnar och hittar fotot i en mini-fotoram. Det finns också spännande designer där fotografiet är inneslutet i en glaskula så att det går att lysa genom smycket och projicera upp fotografiet inuti som en stor bild på en vägg.

Ta en titt i datorn eller telefonen redan idag och beställ ett fotosmycke så att du kan bära det du tycker allra mest om med dig varje dag!

Budget & Lyx