Posted on

Matcha rätt smycken och accessoarer till en vinprovning

Att gå på en vinprovning är kanske ett event som inte alla ännu varit med om. Det kan därför vara klurigt att veta hur det är lämpligt att klä sig vid en sådan tillställning. Vinprovning är oftast sammankopplat med ett högklassigt event där man får testa olika sorters vin från flera olika länder och som lagrats på olika sätt. Att känna sig rätt klädd gör att man känner sig mer tillfreds.

Vinprovning är event där en klassisk stil alltid funkar

Om man känner sig osäker på vilka smycken och accessoarer man bör välja inför en vinprovning är det säkra kortet alltid att välja en tidlös och klassisk stil. Kläderna kan vara i klassiskt skurna modeller och i naturliga toner. Smycken som är diskreta men med en viss finess kommer alltid att fungera vid denna typ av tillställning. Det kan exempelvis vara en enkel guldkedja med en vacker sten eller en kristall. Det kan också vara ett par örhängen med en diskret pärla eller varför inte en klassisk smaragd som höjer vilken outfit som helst till en mer högklassig nivå.

Tänk alltid på detta

Det viktigaste när man väljer smycken och accessoarer till en vinprovning är dock att säkerställa så att inga örhängen, halsband eller ringar kommer i vägen under eventet. Vinprovning handlar om att kunna slappna av och njuta av druvan i glaset.

Budget & Lyx