Posted on

Matcha coola barnkläder med accessoarer

Att matcha och låta barnen och ungdomarna ge uttryck för sin personliga stil med kläder och accessoarer är inte alltid lätt och kanske det inte heller blir helt rätt. Det allra viktigaste är kanske inte att det är modemässigt rätt, då mode ändå ändras titt som tätt. Det viktiga är att barnet trivs med sina kläder samt accessoarer, och ju mer uttryck de kan få för sin personliga stil med kläderna, desto färre accessoarer krävs troligen.

Att köpa kläder med märket Peak Performance för barn kan vara en bra idé om barnet vill ha lite coolare kläder som samtidigt håller god kvalitet och har en funktionell design. Att matcha lite coolare barnkläder med smycken är inte alltid det lättaste, men accessoarer är som tur är mer än smycken. Så visst finns det accessoarer som kompletterar looken även där.

Toppa med keps från samma märke

Med kläder från Peak Performance för barn kan det vara kul med en keps från samma märke. Ett bra tips är då att försöka hålla samma färg för att få en genomgående tråd hela vägen. En keps är en bra accessoar som många barn och ungdomar gillar, och den passar givetvis utmärkt även till kläder från andra märken då designen inte är alltför flashig.

Väskor till outfiten

Väskor till coola kläder för barn är också en bra accessoar då det passar med både stora och små väskor. Det kan vara bra att välja en mindre väska för aktiviteter då barnet bara behöver ha med sig få saker, och en större till utflykter, träning eller andra aktiviteter som kräver mer utrymme. En fördel med kläder i cool men inte allt för flashig design är att större bags ofta passar bra till. Även om skor inte alltid räknas som en accessoar kan det vara snyggt att ha samma färg på skor, väska och keps. Då blir det enkelt för barnet att matcha kläderna till accessoarerna, speciellt om en neutral nyans väljs på kläderna.

Det går givetvis att matcha även smycken, men bär barnet exempelvis hoodies så kanske inte halsband är så lätt att få synliga. Då kan örhängen, ringar eller armband synas mer. Eftersom barns stil kan komma att ändras relativt ofta kan det vara bra att satsa på några enklare designer i bra kvalitetsmaterial och sedan låta barnet välja billigare smycken med lite mer utmärkande design när stilen ändras.