Posted on

Hur smycken kan påverka ditt utseende

Smycken har funnits med sedan urminnes tider. Vilka smycken du väljer kan påverka ditt utseende och hur du uppfattas av omgivningen. Dina smyckesval säger mycket om din stil och är ett sätt för dig att uttrycka dig.

Smyckesval som passar dig

Vackra Hoops örhängen är klassiska och passar de flesta tillställningar. När du väljer smycken till en look bör du först och främst utgå från vad du gillar. Låt din personlighet lysa genom att välja smycken som känns mest som dig. Förövrigt är din hudton något som kan påverka vilka smycken som passar dig. Har du en varm hudton passar guldsmycken fint medan en kall hudton är vacker med silversmycken. Teorin bakom detta är färgteori. Guldsmycken passar personer med varma hudtoner bättre då varma hudtoner har gula och gyllene nyanser i sig. På så sätt smälter smyckena in fint i huden.

En pålitlig gåva

Smycken är en uppskattad gåva som många väljer att ge bort till sina nära och kära. Smycken är eviga, särskilt om du väljer att ge bort smycken av hög kvalitet. Precis som ditt smyckesval kan påverka ditt uttryck och utseende är det lika viktigt att du väljer smycken du ger bort med stor omsorg. Fundera noga på vilka smycken mottagaren brukar bära och vilken stil de har. På så sätt kan du hitta ett smycke som de kommer gilla och använda flitigt. Många gillar att samla på sig smycken under sitt liv så de kan göra aktiva val vilka smycken som passar olika outfits. Därför slår det aldrig fel att ge bort ett vackert smycke.